my weekend

Hej bloggen!
Tänkte nu berätta lite om min helg,
I fredags efter skolan mötte jag upp felicia,linn,carro,izzi,emina och matilda sen tog vi tåget till jkpg.
Blev lite strul på tåget då inget av mina kort fungerade, just det tåget var det enda som de inte funkade på och det var en skitsur konduktör som typ krävde pengar oså assur shit! 
Men gick bra iallafall, vi drog direkt och käkade på donken eftersom vi var riktigt hungriga efter en hel skoldag!
Haha så vi satt där tills vi skulle åka hem, eller jag, matilda och felicia gjorde det. Asskönt faktiskt:) haha
Vi skulle ta ett tåg hem vid 19.00 ungefär, men det försenades till 8, så vi fick sitta där på stationen i en timme, det ändrades hela tiden. Kom till sist hem efter 10, då chill jag framför brasan med lite chirre och cola.
I lördags (igår?) chillade jag mest på dagen, städade hela mitt rum (pluspoäng till mig därja) sedan började jag fixa mig inför kvällens festligheter. Hade nämligen tjejkväll med hultbrudarna nere i en lokal, där blev det massa snack, spel, tacos, dricka osv.
Idag har jag bara dött halvt med mensvärk, pluggat ytterst lite och bara tagit det lungt. En helt vanlig söndag med andra ord.

too little to late

Idag var ingen vanlig idag.
När jag kom till skolan och tittade på monitorn stod ett chockande och sorgligt besked, det stod att en kille vid namn Simon Blidberg inte fanns med oss längre och att vi hade flaggan på halvstång idag för honom.
Då kändes det som jag fick ett slag i magen, jag blev chockad och visste vad jag skulle säga.
Hela stämningen i skolan idag var inte som vanligt, det märktes att något jobbigt och hemskt hade hänt..
I ena hörnet av Inas Café i skolan, nära receptionen stod ett bord med ett foto av honom, en dikt han skrivit, ett par tända ljus och en bok där hans vänner kunde skriva vad de ville i.
Det är så ofattbart hemskt det som hänt, jag kände honom inte utan visste bara vem han var, kanske träffade honom på nyår om jag minns rätt. Så jag kan nästan föreställa mig hur jobbigt det är för hans nära och kära! 
Jag vet inte mycket mer än att han tog sitt liv och att hans pappa hittade honom, han dog påväg till sjukhuset i ambulansen, eller det är vad jag har hört iallafall. Vet dock inte säkert om det stämmer.
RIP Simon Blidberg! :( ♥

long time no see

hej babes!
Nu var det riktigt länge sedan jag uppdaterade och anledning till det är fullspäckad lovsvecka som innehållt trip till Stockholm, varit småsjuk, träffat kompisar och även hunnit med lite plugg.
Kan säga att jag har haft ett bra lov, hittade dock inte så mycket i Stockholm som jag hade förväntat mig.
Men lite smått och gått har man fått med hem.
Nu är det överjävligt med plugg så då kommer bloggen bli lidande igen,
men ska försöka hålla er uppdaterade.
PUSS

alla hjärtansdag

hej söta!
förlåt för dålig uppdatering, här kommer en liten summering av helgen!
fredag: åkte till Linn runt 7, där fixade vi oss och käkade lite pizza därefter drog vi vidare till Felicias pojkväns kompis fest haha, det var inte ös där för fem öre så jag snackade med Julias pojkvän Mackan och frågade om vi kunde komma över till han och Johan och prata en stund oså, sen kollade vi på "Kommisarie Späck" och solsidan, haha fan vad jag älskar solsidan! Men kvällen blev trevlig hos snälla marcus och johan. 
Sedan skulle vi tjejer dra hem till Linn igen, och det är en jäkla bit så vi bad en av de utländska killarna som var på festen om skjuts, men sedan blev vi osäkra om han hade druckit eller inte  så vi tyckte det kändes säkrast att gå hem. Men då blev han typ sur och började jaga oss med sin bil mitt i natten, haha fyfan vad rädda vi var. 
Han var fan inte normal.
När vi slutligen kom hem satt Fanny, jag, Linn och Matilda uppe och pratade till klockan halv 5 ungefär, mys!
lördag: Vaknade av att mamma ringde och frågade vilken buss vi skulle ta hem, så gick upp runt halv elva och packade ihop sakerna och traskade i strålande väder mot stationen, resten av dagen städade jag rummet, satt vid datorn och bara chillade helt enkelt, på kvällen väntades lagfest hos Nicco.
Så Fanny och jag tog en buss in till henne runt 20.30, när vi kom dit käkade vi pizza och började dricka och köra lite förfestlekar som "jag har aldrig" och lite andra nya vi fick lära oss.
Värd helg, tack fina människor!
Idag är det alla hjärtansdag och det firar jag genom att snora och ligga inne och kolla på film med mössa och halsduk! Dragit på mig en förskylning men mår nog bättre snart förhoppningsvis.
Hoppas ni får en underbart mysig dag och fira med alla ni har nära och kära!
Massor med kärlek från mig!♥

carpe diem



hej söta!
ösbild från nyår, ingen snygg bild men nyår var så bra så får man ju lite goa flashbacks.
Okej vet knappt vad jag snackar om, sitter förtillfället i skolan och förbereder inför mitt och Fannys svenska tal om våran resa till Malaysia. Själv hade min syster sovmorgon till 9, medan jag fick dra mig ur sängen vid 6. Livet är inte alltid rättvist må jag säga!
Jag är liten glad tjej idag, eller jag tror faktiskt det.  Har klarat av de två jobbigaste och svåraste proven denna veckan och klarade båda två, duktig tjej!
Nu har jag svenskatalet idag och sedan engelskaanalys på en bok "I know what you did last summer" , men klarade jag av de två svåra proven, klarar jag nog av detta också :)
hur gött är det inte med lov om två dagar då?
Halva lovet spenderas i STOCKHOLM fetnaaaaaajs!

aja puss på er fina!

still in school..

hej lovers!

sitter fortfarande i skolan somsagt, slutar egentligen 15.25 men var tvungen att göra mitt omprov i matte så sitter nu här och väntar på pappa som ska hämta mig. Tur är det annars skulle jag kommit hem vid 18.00 och jag har historiaprov imorgon som jag måste plugga arslet av mig till. hehe positiva klubben här eller vad säger ni?
Nejmen har en jobbig vecka nu, men snart är det lov och ABOOOW vad skönt det ska bli!
pusss

friday, lovely!

hej!
dagen har rullat på som vanligt, gick faktiskt fortare än vanligt vilket var väldigt skönt.
Sitter nu framför brasan och äter godis och laddar ner " I rymden finns inga känslor" har inte sett den, men det verkar asskön! Ni som har sett den, vad tycker ni? :)
Har inga större planer för helgen utan får se vad helgen har att erbjuda.
BIG LOVE

raise your glass

Idag hade jag den längsta sovmorgonen jag någonsin haft tror jag på en vanlig skoldag, fick sova till 9!
Det var väldigt skönt att få sova 2 timmar längre än vanligt, så jag traskade upp och fixade håret och sminkade mig, käkade frulle, drack kaffe, gick / sprang till tåget. När vi sedan kom fram till skolan så var det en kille som gick av framför mig och sen halkade han i en liten stentrappa från själva "plattformen" där man går av.
Haha tyckte synd om honom samtidigt som jag inte kunde hålla mig för skratt haha, att se personer halka är en av de bästa sakerna med vintern, mohahahah skadeglädjen!♥
Dagen blev bara bättre när jag ser på monitorn att våran företagsekonomi är inställd, så jag slutar 13.10 istället för 15.25, aaaaaasgött.
Har varit duktig och pluggat lite när jag kommit hem, ska nog fortsätta med det nu :)

OverAndOut

RSS 2.0