best thing I never had

hej där!
hur har era sommarlov sett ut hittils?
Det är galet vad tiden går snabbt, vi är imorgon redan inne i augusti.. 
Känns som det nästan var igår man skrålade med i "Den blomstertid, nu kommer" på avslutningen.
Mitt sommarlov har än så länge bestått av en trip till Västervik över midsommar, där var det sjukt med ÖS och var hur roligt som helst! Haha hela nässjö var verkligen där och de man stötte på som inte var från nässjö var från Linköping/Norrköping.  Jag har även varit i Kroatien en vecka där jag hade det så jävla gött med sol, bad och klarblå hela veckan, firade somsagt även min 17-födelsedag där! 
Mina dagar består nu mest av jobb, gött sen när cashen rullar in.
ha det fint fina, pussar!

next up: Kroatien

hallå!
Ligger för tillfället i sängen och ska snart dejta kudden och förhoppningsvis få några timmars sömn innan vi ska upp och bege oss ner till Malmö. Bussen avgår sedan därifrån imorgonbitti så åker om några timmar..
Det ska bli så himla underbart och härligt att komma ner till lite varmare grader och en skön vecka med sol och bad.
Ha det fint här hemma i Sverige,
Kram
Adios!

summerfeelings

hejdär!
sommarlovet rullar på och livet leker, har haft en riktigt bra vecka som innehållit bland annat: övernattning hos Julia, träningar, match, party och självklart en massa sol och bad! Får be till vädergudarna att det fina vädret kommer tillbaka nu. Drar ju ioförsig till värmen i Kroatien på lördag, men har ju inget emot att bättra på brännan ytterliggare innan jag åker!
Firar även min födelsedag utanför Sveriges gränser, fint ska det vara!
Dagen har bestått av sängläge all-day long. Mår som jag förtjänar efter en galen kväll/natt med några brudar! 
Har även gjort fossingarna en tjänst och haft lite spa-dag, det kan behövas så ofta jag trycker in dem i fotbollsskorna och alla andra skor också för den delen. Det är ju trots allt fötterna som håller mig stadigt på jorden och ska bära mig genom livets resa!
Vad har ni för planer för sommaren finingar?
puss
bild från gårdagen!

RSS 2.0