live love laugh

hej babes!
har haft ett sjukt bra dygn med Sofie och Lovisa!
Igår runt 19.00 kom jag till Sofies hemby där vi skulle gå och köpa lite snask i deras lanthandel (med plinga på dörren) asgulligt! Sen fortsatte vi hemåt och vi kom lagom till maten, det serverades jättegod kyckling, potatishalvor och grönsaker m,m mums.
Därefter gick vi upp på Sofies rum och satt där och pratade, lyssnade på musik och bara chillade.
Plötsligt knackade det på dörren och Lovisa dök upp, vi fortsatte ha våran chillkväll och sen kollade vi på filmer, asmys!
Idag vaknade jag och Sofie vid 10 ungefär och vi somnade halv 6 haha, fattar inte att vi inte var trötta tidigare. Sen käkade vi frulle och fixa oss innan vi blev uppraggade av Lovisa och hennes bror i ett riktigt vrålåk.
Vi kollade på hockey och traskade en bra bit till stan, vi löpte även för att få upp värmen haha, sen drog vi en pizza. Den satt fint må´ni tro!
Tack för ett underbart dygn babes ♥
här lånade jag en bild av Sofies fb hoppas det var okej (a)
over and out.

cute chicks på bilderna.

gymmet

halllåå!
var duktig och gick upp vid 9 för att åka in till stan och gymma, hur duktig?
Allt går bra på gymmet ungefär till sista kvarten då jag ska dra på en hög fart på rullbandet samtidigt som jag ska vända huvudet för att kolla klockan, ramlar då av och skrapar upp hela knäna och magen haha !
Gjorde rätt ont men kände inte så mkt pga chocken, haha måste sett sjukt kul ut iallafall så säger: synd om dem som inte befann sig där när jag föll HAHA.
Kvällen spenderas hos sofie och där stannar jag över natt, mys! :*
hoppas ni får en bra dag!
xoxo

open my eyes and see your pretty face

HALLÅ!
tillbaka nu efter en rätt så jobbig vecka, mår dock mycket bättre nu och sitter för tillfället framför brasan, lyssnar på musik (mimar till) och äter snask. Har även varit ledig idag vilket har varit underbart! Är ledig ända fram till Tisdag, hooow GREAT?! :D jag älskar verkligen studiedagar. Dagen har spenderats i soffan med datorn och även storstädning av rummet. 
Imorgon ska jag upp med tuppen, okej inte riktigt men ska faktiskt upp och gymma klockan 10 imorgon, duktig tjej!
Har inga större planer för morgondagen utan får se vad som händer helt enkelt.
Hoppas ni får en fin helg babes!

waka waka

hej!
dagen har flytit på som vanligt, dock varit lite utav en dålig dag också, varit på allmänt dåligt humör och inte haft lust att göra något. Men vissa dagar är ju tråkigare och jobbigare än andra och det är något man får acceptera helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra dag finingar!
puss

free fallin

saknar sommareN!
hallåådär hönapöna i det gröna!
nej skojar, men ah hejjjjj.
idag har våran klass varit ledig, hur gött?
varför undrar ni? joo serrööö, vi hade inställd samhäll och då tjatade vi till oss att slippa engelskan och matten, which worked (Y)
Dagen har spenderats i stan med syster och mamma, mysig dag.
Blev även två tröjor rikare, NICE!
nu ska jag och min vän snaskpåsen fortsätta mysa framför brasan.
LATERO♥

I was born to tell you , I love you

tjenamorssssss!
sitter för tillfället i skolans öppna datorsal (för er som inte vet vad den "öppna" datasalen är att det är ett öppet rum så att säga med datorer) okej inte nödvändig information. Har en riktigt tuff dag på schemat, börjar 8.15 och slutar 15.25 och typ fem minuters raster mellan varje lektion, kommer dö av hunger och jag som glömde plånboken hemma, rackarns!
Ikväll har jag träning med fina brudar i abg, fick förresten reda på att vi ska spela i div 3 i år också, asgöttt !
Uppdaterar nog när jag kommer hem.
AUF WIEDERSEHN (stavning?)

save tonight, tomorrow I´ll be gone

halllåå!
eh är det bara för mig det inte funkar att ladda upp bilder idag?
Aja, har haft en rätt bra dag med skola till halv 4, därefter käkade jag broccolisoppa och pannkakor (SMASKIG BLANDNING) okej skojar, men blev lite broccolisoppa till förrätt hihi :')
Har även hunnit med att plugga lite matte, ska försöka komma någon vart i min engelska bok också, thumbs up filippa! (Y)
hoppas allt är finemang med er babes !
tjoflöööööjt.

tuesday

hejsanhallå!
nu sitter jag här igen, dagen har bestått av skola, ätit kebabpizza med Amanda och pluggat matte.
Har fått mitt första omprov i matte, på avsnittet ekvationer och formler.
Usch omprov är så jävla surt, orkar inte plugga in allt igen, framförallt eftersom jag endast var tre poäng från g.
Men that´s life. Vi har fått ett nytt schema denna veckan så våran vårtermin började denna veckan.
Schemat är ju inte direkt bättre utan slutar 15.25 tre dagar, 14.55 en dag och tidigaste dagen är 14.30.
Men överlever nog det också, har inte alltför mycket att berätta!
Har föresten Estetisk verksamhet som är ett nytt ämne för oss, jag har musik vilket är skitkul !
läraren är skön och man får lära sig spela instrument osv, asgött!
LATER ALLIGATORS.

i want you back

hallåå!
förlåt, förlåt och förlåt för den usla uppdateringen.. har haft fullspäckat schema och mycket saker att tänka på och när sådana saker händer kan bloggen bli lidande.
Igår var jag iallafall i Linköping för att kolla på Idol-Live ! Det var hur grymt som helst och Jay med Like a prayer var bättre än vad ord kan förklara! Riktigt grym kväll med andra ord:)
Sov därefter hos mormor och åkte hem idag på förmiddagen, sedan dess har bara tiden gått åt till att städa rummet, chilla, sitta här vid datorn och duschat. Ikväll åker jag till Emma och sover där med nåra brudar, låter UNDERBART i mina öron.
Hoppas ni får en härlig lördagskväll! 
xoxo

sjuk

hej guys!
ligger för tillfället nerbäddad i sängen och är sjuk, sådan otur att bli sjuk just på lovet.
Men det är sådana konsekvenser man får ta när man springer runt ute på nyårsafton i inget tjockare än strumpbyxor om benen. Min dag kommer spenderas här och kolla på the hills, har just laddat ner säsong 1.
Hoppas ni mår bättre än jag finingar!
xoxo

nytt år, nya möjligheter!

hallåå där!
varit lite glest på uppdateringsfronten, varit rätt upptagen med nyår och annat.
Nyår var iallafall skitkul, på morgonen gick jag och familjen + Englunds ut till en pulkabacke nära oss där vi åkte pulka och därefter grillade korv, mys! Sedan fixade jag mig hemma och sen åkte vi till Emma och käkade tacos där med ett gäng brudar. Efter god mat och dricka och musik på hög volym bar det av till Broström. Där var det ett jäkla ös, skönt folk och bra stämning. När vi sedan skulle åka taxi till nässjö var min sko försvunnen så fick låna ett par för små skor av Emma, haha mina fötter var som isklumpar. Vid 12slaget befann vi oss i parken med allt annat folk och kramades för fulla muggar. Därefter bar det av på efterfest x2, var dock inte så påklädd så börjar känna av en förskylning, men det var det värt! 
hoppas ni hade det lika bra som jag :)
PUSSAR

RSS 2.0